Naar jaarlijkse gewoonte (en op terugkerende vraag!) wordt ook in het voorjaar van 2024 een nieuwe cyclus Start 2 Run ingericht.

Daarbij kan je inpikken om op te bouwen van 0 tot 5 km, of voor wie het iets meer mag zijn - van 5 naar 10km, volgens de klassieke Start 2 Run - schema's. Daarbij is er elke week (behoudens de feestdagen) een sessie op maandagavond, telkens van 19u30 tot 20u30, waarbij je meteen ook onze recreantenwerking kan leren kennen.

Het inschrijvingsformulier kan je hier vinden: https://app.twizzit.com/go/Start2Run2024
Het schema met de trainingsdata kan je vinden via het menu op de website - onder 'Start 2 Run' zit een pagina met alle trainingsdata.

Einde van de reeks = tijd voor het examen!

Dat examen bestaat uit de volgende opdracht: 5km lopen op de piste. Officieel, met de klok, met rondetellers en de aanmoedigende bel voor de laatste ronde...

En bovenal.. met SUCCES!

Gefeliciteerd allemaal!

Maandagavond, 21 maart 2023..  Of hoe de uitdaging begon voor deze groep:

We wensen alvast alle deelnemers goede moed en succes!

Voor het voorjaar van 2023 voorzien we normaal een nieuwe reeks 'Start to Run' sessies, en dit vanaf maandag 13 maart 2023. Deze sessies zullen wekelijks doorgaan (op de feestdagen na), telkens op maandagavond.

Deelname aan deze cyclus (van 10 weken, met één gezamenlijke sessie per week) kan tegen het democratische tarief van 25 EUR/ persoon. Gezien de sessies doorgaan op maandag, is er paasmaandag, 1 mei en pinkstermaandag GEEN collectieve sessie, en komt de slotsessie (met loopproef) op maandag 12 juni 2022.

Inschrijven kan je nog steeds doen door HIER te klikken.

Proficiat aan de deelnemers van onze Start To Run die 23 mei 2022hun test deden voor hun 5 en 10 km diploma!
 
 
Volg onze website voor meer informatie over de volgende reeks!
Sponsors

© website powered by Twizzit.com